chromatin page

By: yasir chromatin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Nov-2009 19:25 Email | Share | | Bookmark
potret intro



so untuk intro aku slepas hampir 5 bulan gantung camera....so kali ini aku nk intro psl potret..
so untuk potret kali ini...model adalah shasha awek kepada rakan aku zarip...thank to shasha n zarip coz bgi aku edit dan upload gamba ini.....model potret untuk intro aku kali ini mcm arab sket..so pasni mngkin aku akan upload gamba nature plak...gamba mngkin agak berkrang untuk aku upload coz library picture aku blom di transfer kpada pc aku ni...insya ALLAH klu x busy..aku akan uploads sbyk mngkin k...


Friday, 11-Sep-2009 07:57 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya



Di sini saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA dan selamat menjalani ibadah puasa yang mulia ini. Saya memohon maaf jika ade terkurang ke terlebih dalam pergaulan kita bersama semua. Semoga Syawal kali memberi seribu kegembiraan dalam hidup anda semua.


Wednesday, 22-Jul-2009 15:43 Email | Share | | Bookmark
Sorry....

sorry coz aku lame menghilang dlm dunia fp jap...bz bercuti dan bekerja....cri rezeki...hehehe...
hope pasni aku akan keep uploads aku nye news terbaru dan gamba2 terbaru k...dun worry be happy...

kepade mentor2 aku..thanks coz bgi byk ilmu dan push aku update fp aku ni...hahahaha

ni adalah salah satu hasil ketika aku cuti sem....hehehe enjoy

dan klu berminat untuk wedding photography(tunang,angkat nikah,pre wedding dan lain2) sila hubungi aku di talian... 0177549484 (yasir)






Sunday, 22-Mar-2009 18:45 Email | Share | | Bookmark
Maulidur rasul di setiawangsa




bru2 ni..aku ade buat job shot gamba di majlis maulidur rasul di setiawangsa...tringat kisah aku kecik-kecik sambut maulidur rasul di jb...makan kt dalam dulang reramai..enjoy tunggu time nak mkn tu g maen kejar-kejar ngan kawan2 smua...dlu kecik mne nk dgr ceramah di bgi...dtg sbb nk jmpe kwn2 nk maen2 pastu mkn...klu kantol ngan mak aku msty aku kne cubit dan kne dudok sbelah bpk aku...bpk aku msty peluk aku xbgi aku lps..rindu aku kt mak bpk aku kt kg..ade time nnt aku msty blek..back to our here...aku terkilan sdikit dgn majlis ini..bukan sebab penganjuran nyer..sbb aku lihat semua hanya org vateran dan budak2 kecik je..xnmpk pon aku org yg sebaya dgn aku..mne semua dorun kpergi..spatut nya dorunk lah yg mnjdi org paling sebok dan tolong2 ahli majlis sprti bpk2 dorunk..ni entah mne hilang..malu ade jgk aku..sbab kedarat org muda tiada..dunia-dunia...


Saturday, 21-Mar-2009 17:48 Email | Share | | Bookmark
outing bersama rerakan (aer and shinju)




pda mlm tu aku tlah di ajak oleh aer and shinju untuk tman kn diorng siap kn assignment photography shinju...hahaha...memenatkan tpi sronok lyn kpale diorng yg super sempoi and gila2...ni lah antara hasil yg dpt aku upload kn disini..owh untuk pengetahuan korunk ni..member aku dorunk ni ade wat bisnes baju pompuan yg chumel2..so sape yg berminat for girl lah tpi untuk guys yg nk bli untuk girl diorng pon leh jgk leh lawati ...

http:​/​/​viewmorepics. myspace. com/index. cfm?​fuseaction=​user.​ viewAlbums&​friendID=​3111685


HOW TO PURCHASE ?

Text or email in your orders loves! Happy shopping!



effashinju69@​gmail.​com

aeerkah@​yahoo.​co.​uk


p/s- bju dorunk lawa sey..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net